hårdt arbejdende håndværker på meget snart 42 år,.. og ja jeg leder stadig efter dig jeg s ... kontakt Amagerdreng, single Mand fra Kastrup.
hårdt arbejdende håndværker på meget snart 42 år,.. og ja jeg leder stadig efter dig jeg s ... kontakt Amagerdreng, single Mand fra Kastrup.

Kontakt Amagerdreng, 43 år

Amagerdreng er fra Kastrup

hårdt arbejdende håndværker på meget snart 42 år,.. og ja jeg leder stadig efter dig jeg simpelthen bare ik kan undvære. nu må du godt snart dukke op. jeg har ingen børn så min tid går til arbejde og hygge med drengene,..,og selvfølgelig er der tid af og til til at lufte harleyen.,.,.,så hvis du ik er bange for lidt larm og fart så send da lige en besked,.,.møz møz fra david.,., ps ,.elsker tatoveringer


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Amagerdreng via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: