er 100% loyal - lyver hvis jeg kan se min fordel ved det , til gengæld mener jeg nok at je ... kontakt Andersgon, single Mand fra Herning.
er 100% loyal - lyver hvis jeg kan se min fordel ved det , til gengæld mener jeg nok at je ... kontakt Andersgon, single Mand fra Herning.

Kontakt Andersgon, 62 år

Andersgon er fra Herning

er 100% loyal - lyver hvis jeg kan se min fordel ved det , til gengæld mener jeg nok at jeg er ærlig omkring det, badminton 2 gange om ugen, kager og slik? YES! det kan jeg lide, snakker gerne med om ting jeg ikke har et hak forstand på og lægger ikke skjul på min manglende indsigt, kriminalstof er vældigt spændende, skriver i øjeblikket på en krimi-bog


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Andersgon via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Sponsorerede links: