Om mig:
Jeg søger en spændende yngre eksperimenterende elskerinde/potentiel kæreste (hvad ... kontakt Brasmus, single Mand fra Rungsted Kyst.
Om mig:
Jeg søger en spændende yngre eksperimenterende elskerinde/potentiel kæreste (hvad ... kontakt Brasmus, single Mand fra Rungsted Kyst.

Kontakt Brasmus, 48 år

Brasmus er fra Rungsted Kyst

Om mig:
Jeg søger en spændende yngre eksperimenterende elskerinde/potentiel kæreste (hvad der nu kommer først)
Jeg passer på mig selv, og naturligvis den jeg er sammen med og holder af. Og jeg er kræsen med hvem det må blive, og har tiden til at vente på den rette. Vi behøver ikke nødvendigvis sidde lårene af hinanden, vi kan godt men behøver det ikke. Der skal være plads til hinanden, og hinandens behov. Med tiden ville det være dejligt at kunne falde i søvn og vågne op sammen.
Jeg er bundærlig, morsom, young at hart, har et lyst og positivt sind, åben, elsker naturen, et madøre, atletisk, 4xfitness ugen. Udover det står jeg på ski, havbader året rundt, spiser sundt med råvarer jeg ordner fra bunden og sikkert selv har nedlagt, så spiser primært vildt og fisk - og naturligvis en masse grønt.
Jeg har en voksen søn, du må gerne have børn, men jeg ønsker ikke selv flere. Bor i et godt beliggende hus i Rungsted.


Om dig:
Søger elskerinden/på sigt kæresten, der passer på sig selv og krop, er slank og alligevel med kvindens dejlige former. Du ønsker at være med til at flytte dine egne og mine grænser til fælles sensuel tilfredstillelse, måske med ønske om at udvidde dit rollerepertoire? Du har et godt hoved, og bruger det gerne til at udfordre mig med det du vil og ønsker.
Du må meget gerne være noget yngre end jeg, da mit biologiske urs lille viser slet ikke kan følge med den fra min dåbsattests.
Det lyder måske overfladisk, men skal ikke forstås på den måde. Dit indre er vigtigt, men jeg er bare nød til at have det visuelle med først inden jeg kan hengive mig til dig.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Brasmus via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: