Jeg vil beskrive mig selv som positiv, glad og meget latter mild. Jeg er fuld af kærlighed ... kontakt Britta69, single Kvinde fra Morud.
Jeg vil beskrive mig selv som positiv, glad og meget latter mild. Jeg er fuld af kærlighed ... kontakt Britta69, single Kvinde fra Morud.

Kontakt Britta69, 52 år

Britta69 er fra Morud

Jeg vil beskrive mig selv som positiv, glad og meget latter mild. Jeg er fuld af kærlighed, kram og elsker at nusse - mangler dig kæresten at dele ud på😅.
Jeg søger noget der på sigt udvikler sig til den bedste kæreste & sidste kæreste 🥰
Jeg bor i eget hus i Morud sammen med et ud af tre børn (16, 20 & 22)
Skal vi gå en tur og se om kemien er der til at fortsætte?
Er pt. Ikke betalende


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Britta69 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: