Hej er en enlig mor til 3 piger. De 2 er store og er flyttet hjemme fra. Den mindste er 15 ... kontakt Christina, single Kvinde fra Bælum.
Hej er en enlig mor til 3 piger. De 2 er store og er flyttet hjemme fra. Den mindste er 15 ... kontakt Christina, single Kvinde fra Bælum.

Kontakt Christina, 44 år

Christina er fra Bælum

Hej er en enlig mor til 3 piger. De 2 er store og er flyttet hjemme fra. Den mindste er 15 og bor hos mig❤️ Jeg søger bog min sidste kærlighed hvis han findes,men det håber jeg self. Han gør😉 jeg er detsværre sygmeldt pga. 2 diskusprolapser . Men fungere fint🤣 jeg glemte lige min alder🤣 44 i min bedste Aller . Er der noget i vil vide så skriv til mig😉


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Christina via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: