Hej, jeg kommer fra Ballerup. Jeg vil gerne mødes med søde kvinder til hygge, lave sjove t ... kontakt Fregatten06, single Mand fra Ballerup.
Hej, jeg kommer fra Ballerup. Jeg vil gerne mødes med søde kvinder til hygge, lave sjove t ... kontakt Fregatten06, single Mand fra Ballerup.

Kontakt Fregatten06, 51 år

Fregatten06 er fra Ballerup

Hej, jeg kommer fra Ballerup. Jeg vil gerne mødes med søde kvinder til hygge, lave sjove ting, gå i biffen eller spise ude eller bare køre en tur og se hvad vi så finder på. Jeg vil helst mødes og se om det går da jeg ikke er så meget til skriveri. Du er velkommen til at sende mig en besked, eller tilføje mig som ven.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Fregatten06 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Sponsorerede links: