en østfynsk smed /maskinarbejder og lidt bondeknold søger en der gider at holde avis samme ... kontakt Gertlund, single Mand fra Ullerslev.
en østfynsk smed /maskinarbejder og lidt bondeknold søger en der gider at holde avis samme ... kontakt Gertlund, single Mand fra Ullerslev.

Kontakt Gertlund, 66 år

Gertlund er fra Ullerslev

en østfynsk smed /maskinarbejder og lidt bondeknold søger en der gider at holde avis sammen med vægten siger 1/10 ton forsøger at holde de værste buler væk med lidt cykling men er lidt tung i røven så jeg køre tit i den sidste gruppe hvis altså de gider at vente på mig bor på landet i et gammelt hus med nyt tag/ gammel bil og gæld er der også arbejder om natten i den danske industri elsker naturen omgivelserne omkring en og nuet... kigger nok mest efter de danske høst sild med lidt over mål ønske om en god dag til alle


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Gertlund via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Sponsorerede links: