Afslappet let gå ned til jorden åbent sind eventyrlystne spontan sjov vittig. Jeg er meget ... kontakt Helena, single Kvinde fra Skagen.
Afslappet let gå ned til jorden åbent sind eventyrlystne spontan sjov vittig. Jeg er meget ... kontakt Helena, single Kvinde fra Skagen.

Kontakt Helena, 53 år

Helena er fra Skagen

Afslappet let gå ned til jorden åbent sind eventyrlystne spontan sjov vittig. Jeg er meget fysisk og lidenskabelig. Dramafri sund og intelligent. Jeg er venlig og blid. Kan lide at have det sjovt at have det sjovt, jeg fester af og til lidt.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Helena via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: