- velkommen og tak fordi I vil kigge forbi. Mit Navn er Per, og,
Jeg er på "udkig" efter  ... kontakt Herningbluefox7400, single Mand fra Herning.
- velkommen og tak fordi I vil kigge forbi. Mit Navn er Per, og,
Jeg er på "udkig" efter  ... kontakt Herningbluefox7400, single Mand fra Herning.

Kontakt Herningbluefox7400, 33 år

Herningbluefox7400 er fra Herning

- velkommen og tak fordi I vil kigge forbi. Mit Navn er Per, og,
Jeg er på "udkig" efter nye bekendtskaber og hvem ved måske også en kæreste? Jeg bor midt i det Jyske, hvor byen mig bekendt hedder Herning - det har den i al fald gjort alle de år jeg har boet her ;). Jeg er også i den mindre heldige situation at jeg har et mindre handicap, og ja nu tænker de fleste jo nok - "ej han har da et handicap, så lad os komme væk". Men hvorfor? - i kender jo slet ikke til det, og ved jo med andre ord jo heller ikke hvad det handicap jeg har er for et og hvad det måtte indebærer.

Jeg er en fyr som har en smule at se til, fortiden mit arbejde (når jeg da har et) får jeg tiden til at gå med MCH Kongrescentrers egne musical, at spille bowling og se ishockey. Foruden det så hygger jeg mig os med venner og familie :)!.

Kunne du have lyst til at vide mere, eller snakke med mig - er du velkommen til at kontakte mig :)

På gensyn, håber jeg da ;)


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Herningbluefox7400 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: