Hej søger et venskab
Er gift men hun bor i Slovakiet så vi ses når vi kan, har boet der i ... kontakt Jankodk, single Mand fra Store Heddinge.
Hej søger et venskab
Er gift men hun bor i Slovakiet så vi ses når vi kan, har boet der i ... kontakt Jankodk, single Mand fra Store Heddinge.

Kontakt Jankodk, 59 år

Jankodk er fra Store Heddinge

Hej søger et venskab
Er gift men hun bor i Slovakiet så vi ses når vi kan, har boet der i en årrække og arbejdet i udlandet så har ikke så mange venner her i DK.savner en til at få nogle oplevelser med
Det er ikke en bolle ven jeg søger.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Jankodk via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Sponsorerede links: