Hejsa.

Jeg er en mand i min beste alder 47 år. Jeg er bosat i en lille bitte by ude på  ... kontakt Jesper, single Mand fra Stenlille.
Hejsa.

Jeg er en mand i min beste alder 47 år. Jeg er bosat i en lille bitte by ude på  ... kontakt Jesper, single Mand fra Stenlille.

Kontakt Jesper, 47 år

Jesper er fra Stenlille

Hejsa.

Jeg er en mand i min beste alder 47 år. Jeg er bosat i en lille bitte by ude på landet. Byen er så lille, at vi herude ikke engang har vores eget postnummer. Men hører under nabo byen Stenlille. Jeg elsker mit liv her på landet. Hvor alt ånder fred og ro. Jeg er pt., 110% single og bor alene i mit lille hyggelige rækkehus. Ligesom jeg er 110% fri fra mine tidligere forhold. Så her lurer ikke nogen kone, kæreste eller ex for den sags skyld under min seng inde i soveværelset. Jeg gemmer heller ikke nogen skelletter inde i mit klædeskab. Fra min fortid. Dem er der også styr på. Til daglig arbejder jeg som handicap ledsager i Sorø kommune. Når jeg ikke arbejder. Bruger jeg det meste af min fritid på mine nære venner og familien som jeg holder meget af. Jeg har en super fine from for humor. Måske til tider lidt sort i kanten. Jeg hører heller ikke til de sløve knive i skuffen så at sige. Jeg er meget åben sindet for nye ting her i livet. Har et meget stort og varmt hjerte. Er yderst hjælpsom, når det gælder mennesker jeg holder meget af. Går gerne igennem ild og vand. For dem der står mig nærmest. Jeg elsker, at rejse og se den store verden uden for lille dk. Jeg elsker, at møde nye mennesker fra alle mulige lande rundt om i den store verden også.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Jesper via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: