Jeg hedder Kaj, og søger en veninde at tilbringe noget tid sammen med indimellem. Jeg bor  ... kontakt Kaj, single Mand fra Ulstrup.
Jeg hedder Kaj, og søger en veninde at tilbringe noget tid sammen med indimellem. Jeg bor  ... kontakt Kaj, single Mand fra Ulstrup.

Kontakt Kaj, 57 år

Kaj er fra Ulstrup

Jeg hedder Kaj, og søger en veninde at tilbringe noget tid sammen med indimellem. Jeg bor på en ejendom, og har travlt med en masse forskellige ting, bl.a. salg af træpiller, vedligeholdelse af mine udlejningshuse mv. Jeg har katte der bor her, og er dyrevenlig. Har egen bil. Jeg er ca.190 og omkring 100 kg. Jeg har 2 voksne børn der er flyttet hjemmefra. Jeg har en god humor, og har let til smil. Har dog egne meninger, og ikke altid let at få til at skifte mening, hvis det er ting jeg ved noget om.
Er ikke flytbar.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Kaj via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Sponsorerede links: