Frisk, ligepå, spontan, nyder livet, ryger, har 2 næsten voksne børn og ønsker ikke selv a ... kontakt Krischas, single Kvinde fra Hammel.
Frisk, ligepå, spontan, nyder livet, ryger, har 2 næsten voksne børn og ønsker ikke selv a ... kontakt Krischas, single Kvinde fra Hammel.

Kontakt Krischas, 43 år

Krischas er fra Hammel

Frisk, ligepå, spontan, nyder livet, ryger, har 2 næsten voksne børn og ønsker ikke selv at få flere. Ønsker bare en at dele det hele med på sigt, en der ikke er bange for at vise at han elsker en, ikke med gaver, men med kærtegn omsorg, jeg bliver meget sjældent sur, gider ikke bruge min tid på det, er meget sjovere at smile og grine og til tider bare være fjollet


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Krischas via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Sponsorerede links: