Hej Piger:-) er der ikke en frisk ung kvinde der har lyst til en sød,kærlig,omsorgsfuld,ær ... kontakt Krogh38, single Mand fra Aars.
Hej Piger:-) er der ikke en frisk ung kvinde der har lyst til en sød,kærlig,omsorgsfuld,ær ... kontakt Krogh38, single Mand fra Aars.

Kontakt Krogh38, 43 år

Krogh38 er fra Aars

Hej Piger:-) er der ikke en frisk ung kvinde der har lyst til en sød,kærlig,omsorgsfuld,ærlig og tro mand, som har begge ben solidt plantet på jorden. Så skriv endelig


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Krogh38 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: