Hej
Jeg er en stille og rolig og til tider lidt genert som person. Elsker dyr og specielt ... kontakt Lathyrus, single Kvinde fra Køge.
Hej
Jeg er en stille og rolig og til tider lidt genert som person. Elsker dyr og specielt ... kontakt Lathyrus, single Kvinde fra Køge.

Kontakt Lathyrus, 37 år

Lathyrus er fra Køge

Hej
Jeg er en stille og rolig og til tider lidt genert som person. Elsker dyr og specielt hunde, drømmer lidt om engang at få min egen en dag,men da jeg godt kan havde lange arbejdsdage syntes jeg det er synd at den skal være alene hjemme, så det må nok vente en tid i nu.
Jeg er meget kreativ som person og kan godt li at spille spil og hygge med familien eller venner. Står heller ikke afvejen for en dag på sofaen med filmhygge. savner bare at have en at dele det med og en til at tage ud og opleve ting sammen med.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Lathyrus via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Sponsorerede links: