Jeg er en stille person, jeg kan godt lide at lave dejlige ting sjovt at gå til stranden l ... kontakt Marjo, single Kvinde fra Viby J.
Jeg er en stille person, jeg kan godt lide at lave dejlige ting sjovt at gå til stranden l ... kontakt Marjo, single Kvinde fra Viby J.

Kontakt Marjo, 52 år

Marjo er fra Viby J

Jeg er en stille person, jeg kan godt lide at lave dejlige ting sjovt at gå til stranden langs havet. Jeg kan også lide at spise ude, men en nat derhjemme og se en film, jeg elsker også Jeg kan godt lide havearbejde og udføre ulige job i mit hus.
Jeg leder efter varme i et forhold, der har det godt sammen, masser af kram, og når vi ser på hinanden, får vi en lykkelig følelse og gør sjove ting sammen en masse chatter og vil have en masse kærlighed.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Marjo via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Sponsorerede links: