Kreativ, munter, uhøjtidelig, energisk og tænksom. Aktivt liv -både socialt og fysisk -og  ... kontakt Martin, single Mand fra Ry.
Kreativ, munter, uhøjtidelig, energisk og tænksom. Aktivt liv -både socialt og fysisk -og  ... kontakt Martin, single Mand fra Ry.

Kontakt Martin, 58 år

Martin er fra Ry

Kreativ, munter, uhøjtidelig, energisk og tænksom. Aktivt liv -både socialt og fysisk -og jeg er glad for mit arbejde, venner og familie. Men savner tosomhed og kæresteliv - med den rette.

Akademisk baggrund, arbejder som chefkonsulent i rådgivningsbranchen.
Ved siden af er jeg kunstmaler og har udstillet og solgt i mange år.
Har tre voksne døtre - og er et godt sted i livet -som jeg gerne vil dele med dig.

Du er:
En positiv og glad kvinde med selvindsigt, og som kan lide sig selv.
Som er nærværende og imødekommende -både mentalt og fysisk.
Som gerne vil have gode fælles oplevelser og et forhold, hvor vi er der for hinanden -og deler både glæder og udfordringer.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Martin via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: