hey er en super sød pige bor i næstved og slagelse for mine forældre er skilt sådan ender  ... kontakt Partytzzen189483, single Kvinde fra Slagelse.
hey er en super sød pige bor i næstved og slagelse for mine forældre er skilt sådan ender  ... kontakt Partytzzen189483, single Kvinde fra Slagelse.

Kontakt Partytzzen189483, 28 år

Partytzzen189483 er fra Slagelse

hey er en super sød pige bor i næstved og slagelse for mine forældre er skilt sådan ender det jo nogle gange men er positiv er en meget fest glad pige og spiller osse el bas og synger.

navn: Julie larsen.

alder:,.

bor: Næstved og Slagelse.

interesser: høj musik og dyrke sport.

ryger ikke har astma.

drikker nogle gange.

musik smag: rock, techno, house, rap.

film genre:gyser, action og drama.

mere så spørg gerne
Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Partytzzen189483 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: