Hej. Jeg er ensom og ønsker en god ven /kæreste. Hvis du leder efter mig, så læg endeligt  ... kontakt Ruth, single Kvinde fra Aalborg.
Hej. Jeg er ensom og ønsker en god ven /kæreste. Hvis du leder efter mig, så læg endeligt  ... kontakt Ruth, single Kvinde fra Aalborg.

Kontakt Ruth, 78 år

Ruth er fra Aalborg

Hej. Jeg er ensom og ønsker en god ven /kæreste. Hvis du leder efter mig, så læg endeligt en besked. jeg tror ikke du er ryger,men da jeg har gigt,er det et plus hvis du har bil,så vi kan komme lidt ud. og eventuelt kigge på Vesterhavet.
jeg er vild med hunde og babyer.
tror du er en seriøs mand.
tak for du kiggede på min profil
hav nu en dejlig dag-KH.Ruth.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Ruth via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: