Jeg er en velholdt og frisk kvinde. Empatisk, varm, ægte, kærlig, feminin, humoristisk,oms ... kontakt Smiley2, single Kvinde fra Ballerup.
Jeg er en velholdt og frisk kvinde. Empatisk, varm, ægte, kærlig, feminin, humoristisk,oms ... kontakt Smiley2, single Kvinde fra Ballerup.

Kontakt Smiley2, 72 år

Smiley2 er fra Ballerup

Jeg er en velholdt og frisk kvinde. Empatisk, varm, ægte, kærlig, feminin, humoristisk,omsorgsfuld, kommunikerende, lyttende, nysgerrig, loyal, følsom, romantisk, livsglad, fordomsfri, tolerant og en god ven. Jeg savner en kæreste fordi jeg bl.a.mangler intimitet, berigende samvær osv.
Jeg kunne skrive et alenlang tekst men vil i første omgang hellere svare på uddybende spørgsmål fra dig.
Jeg er pensioneret gymnasielærer i musik og idræt. Har spillet klaver siden jeg var 5 år. Jeg har været meget glad for mit arbejde, som jeg af og til savner.
Jeg har to døtre, svigersønner og 2 børnebørn. Alle sammen skønne mennesker.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Smiley2 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Sponsorerede links: