Hej
Jeg hedder Jesper er 39 lidt kraftig fyr. Jeg er sød ærlig kærlig glad for dyr og bør ... kontakt Sødfyr81, single Mand fra Ulstrup.
Hej
Jeg hedder Jesper er 39 lidt kraftig fyr. Jeg er sød ærlig kærlig glad for dyr og bør ... kontakt Sødfyr81, single Mand fra Ulstrup.

Kontakt Sødfyr81, 39 år

Sødfyr81 er fra Ulstrup

Hej
Jeg hedder Jesper er 39 lidt kraftig fyr. Jeg er sød ærlig kærlig glad for dyr og børn og at de folk der er omkring mig har det godt. Jeg savner en sød kæreste. Gerne med humor. Sød ærlig kærlig. Det er det Indre der betyder noget for mig.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Sødfyr81 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: