Hey jeg hedder Simon og kommer fra Slagelse ;) Jeg er adopteret af danske forældre. Jeg sy ... kontakt St2598, single Mand fra Slagelse.
Hey jeg hedder Simon og kommer fra Slagelse ;) Jeg er adopteret af danske forældre. Jeg sy ... kontakt St2598, single Mand fra Slagelse.

Kontakt St2598, 33 år

St2598 er fra Slagelse

Hey jeg hedder Simon og kommer fra Slagelse ;) Jeg er adopteret af danske forældre. Jeg syntes det er svært at præsentere sig selv.
Profiltekster er ligesom at skrive et CV, og en Jobansøgning, det må ikke være langt og ikke for kort ;)

Jeg kunne starte med at sige, at jeg bor i en nyrenoveret lækker lejlighed i Slagelse Centrum ;) Jeg ryger ikke, jeg er spontant anlagt, jeg elsker en afslapper, men er også med på en masse skøre ideer og rejser m.v ;) Skriv PB ;)


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med St2598 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Sponsorerede links: