Søger en sød mand med begge ben på jorden...Som kan stå ved det han sir og mener.. Og ik e ... kontakt Sunshine73, single Kvinde fra Gørlev.
Søger en sød mand med begge ben på jorden...Som kan stå ved det han sir og mener.. Og ik e ... kontakt Sunshine73, single Kvinde fra Gørlev.

Kontakt Sunshine73, 48 år

Sunshine73 er fra Gørlev

Søger en sød mand med begge ben på jorden...Som kan stå ved det han sir og mener.. Og ik er bange for at vise følelser...
Og han har INGEN mindre børn... Og ligner heller ik en julemand.. med hår og skæg over det hele... Han er gerne over 1.77 høj.. Gerne med en blød farkrop 😊 Og alligevel gør noget ud af sig selv og dufter dejligt 😍
Fitness gutter... Nej Tak !!!🤢🤢
Til jer der gerne vil ha et hurtigt Put.. Skrid du bare videre, til en som vil det samme som dig...For det bli'r IK mig !!!
Alder... Fra 45 og til og med 53 år... Og kun danske mænd... Tænder ik på udlandske mænd 🤷‍♀️
Og Hey.. Det her er min profil.. Så JO Jeg må godt skrive sådan !!!! Er ik betalende.. Men skriver du en besked, kan vi jo altid tag den over Messenger... Det kan jo slettes igen, hvis ik Vi vil snakke mere sammen 😉
Gider ik betale i dyre domme herinde... Og sådan er det bare...


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Sunshine73 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Sponsorerede links: