Jeg har en drøm om jeg vil på interrail, udgive en bog, og starte min egen bar. Jeg elsker ... kontakt Toke, single Mand fra Hedehusene.
Jeg har en drøm om jeg vil på interrail, udgive en bog, og starte min egen bar. Jeg elsker ... kontakt Toke, single Mand fra Hedehusene.

Kontakt Toke, 29 år

Toke er fra Hedehusene

Jeg har en drøm om jeg vil på interrail, udgive en bog, og starte min egen bar. Jeg elsker dans og kunst. Jeg ikke er så god til bare at small talke, men det er noget jeg øver mig på. Jeg arbejder på deltid og bruger meget tid på frivillighed.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Toke via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: