Så er det nu, så er tiden inde. 4+ år som single skal afsluttes. Så kære søde, empatiske,  ... kontakt Zappa, single Mand fra Slangerup.
Så er det nu, så er tiden inde. 4+ år som single skal afsluttes. Så kære søde, empatiske,  ... kontakt Zappa, single Mand fra Slangerup.

Kontakt Zappa, 48 år

Zappa er fra Slangerup

Så er det nu, så er tiden inde. 4+ år som single skal afsluttes. Så kære søde, empatiske, imødekommende, udfordrende, passionerede og intelligente kvinde, nu må du meget gerne smække dine fødder op, og forføre mig med dine skarpe og ind imellem skæve tanker, din videbegærlighed og nysgerrighed, og gerne over gourmet og rigtig god rødvin, eller sågar en G&T på terrassen. Så kan vi måske overveje hvor vi skal tage hen og være sammen eller blot blive hjemme eller gå en lang tur når vi ikke lige prioriterer arbejde eller vores sociale liv, eller ligefrem pigerne, hvor jeg har 2 på 15 og 11 (14/14).
Jeg længes efter dig jeg lige har beskrevet. Kender ikke dette site og ved endnu ikke hvad der er af muligheder for at kontakte hinanden. Men skriv gerne.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Zappa via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Sponsorerede links: